Monthly Archives: September 2014

Berita Kenaikan Gaji 2015 Naik Untuk Kakitangan Awam?

Media sosial banyak orang share pasal gaji naik awal Januari depan. Tapi macam biasa, setiap berita baik atau buruk kita tak boleh terima bulat bulat, kena semak kesahihan berita tu. Tanpa melengahkan masa aku pun terus lah bertanya pada pakcik google. Scroll punya scroll, klik punya klik, banyak betul blog pasal ni. Tapi semua blog yang tak nampak integriti nya (ayat nak skema).

Lepas tu terjumpa la blog ni, yang agak biasa juga baca dan lihat orang share. Oleh sebab dah bersedia dan tak menaruh harapan tinggi, maka tak lah frust sangat bila dah baca. Korang mesti dah agak apa jawapannya kan? Tak dapat agak juga? Sila baca 🙂

http://www.beritasemasa.com.my/berita-kenaikan-gaji-2015-naik

image

Advertisements